Konačno, okupljaju se i srpski Delfini! Ovo je Dekijev spisak

Izvor: Sportske.net, 21.Maj.2020, 12:19

Konačno, okupljaju se i srpski ''Delfini''! Ovo je Dekijev spisak

Vaterpolo reprezentativci Srbije okupiće se u ponedeljak u Beogradu na treninzima.

Kako je saopšteno na sajtu Saveza, ekipa će se okupiti na Košutnjaku, gde će raditi do 29. maja.

Igrači će imati slobodan vikend, a od 1. do 6. juna obaviće novi ciklus priprema. Takvi ciklusi će trajati do 25. jula uz desetodnevni odmor na polovini rada, posle četvrte nedelje.

"Počinjemo, za sada bez bazena. Radićemo u teretani i na terenima Zavoda za sport. >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << Biće u početku malo improvizacije ali ću se potruditi da bude što ozbiljnija. Moramo da radimo, da ne gubimo vreme. U interesu je svih nas", rekao je selektor Dejan Savić za sajt Saveza.

Na prvim pripremama će se pojaviti: Gojko Pijetlović, Dimtrije Rističević, Duško Pijetlović, Nemanja Vico, Đorđe Lazić, Petar Velkić, Sava Ranđelović, Milan Aleksić, Radomir Drašović i Đorđe Vučinić.

Tu će biti i Petar Tomić, Filip Filipović, Viktor Rašović, Nikola Dedović, Andrija Prlainović, Gavril Subotić, Ognjen Stojanović, Draško Gogov i Strahinja Rašović.Naknadno će se priključiti Branislav Mitrović, Stefan Živojinović, Lazar Dobožanov, Nikola Jakšić, Dušan Mandić, Nikola Lukić, Miloš Ćuk i Stefan Mitrović.





"To je spisak igrača koji će raditi. Ipak, u zavisnosti od rada mlađih kategorija postoji mogućnost da i jedan broj mladih vaterpolista priključimo radu", naveo je Savić.

-

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Savić okuplja vaterpoliste Srbije: Počinjemo sa radom

Izvor: RTS, 21.Maj.2020

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije Dejan Savić okupiće narednog ponedeljka reprezentativce na Košutnjaku i početi sa treninzima, prvim posle pandemije korona virusa. Treninzi će se obavljati u nekoliko ciklusa sa desetodnevnim pauzama. ...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.