Izvor: MozzartSport.com, 20.Jan.2021, 20:30

Konačno neko ko nije Portugalac: Vulverhempton snažno napao gol mašinu Real Sosijedada

Vilijan Žoze je opet u centru pažnje

Sredinu je odavno prevazišao. Nikako da je promeni. Mada bi napokon, posle silnog upinjanja, mogao Vilijan Žoze da napusti Anoetu.

Za napadača Real Sosijedada izuzetno je zainteresovan Vulverhempton, označio ga prvim kandidatom da zameni povređenog Raula Himeneza, s obzirom da se ne zna kad će Meksikanac nazad na teren posle teške povrede glave na utakmici sa Arsenalom. Čak i da Himenez dobije dozvolu >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << lekara, trener Nuno Espirito Santo mora da bude oprezan, a nije zgoreg malo zaoštriti konkurenciju, jer je u odustvu najboljeg strelca Vukova teret u špicu pao na pleća tinejdžera Fabija Silve.

Zato – Vilijan Žoze. Adut Brazilca je biografija koja kaže da je davao golove u svim španskim klubovima osim onog koji ga je prvi prepoznao. Real iz Madrida. Po deset za Las Palmas i Saragosu, i čak 60 na 169 utakmica za Sosijedad. Nije ni čudo što je prošle zime Žoze Murinjo želeo da ga dovede u Totenhem, ove Dijego Simeone u Atletiko Madrid, pominjao se kao Barselonina opcija dok je povređen bio Luis Suarez. Svaki put problem su bili finansijski uslovi, čelnici kluba iz San Sebastijana ranije su tražili 25.000.000 evra na ime obeštećenja. Pretpostavlja se da bi i sad sličan zahtev dostavili na Ostrvo, odakle stižu informacije da su Vulfsi pre za drugu opciju.

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Navodno bi uzeli Vilijana Žozea na pozajmicu do kraja sezone, ali žele već sad da znaju po kojoj ceni bi mogli da ga otkupe na leto. U doba globalne krize nikom se ne razbacuje novcem, pa gledaju da prođu što jeftinije. Sosijedad bi, naravno, da zaradi. Eventualno uloži nešto u dovođenje Karlosa Fernandeza kad već nije u prvom planu u Sevilji.

Ako bi Vilijan Žoze stigao u Premijer ligu postao bi jedna od retkih Vulverhemptonovih akvizicija, a da nije Portugalac. Samo u prethodnom prelaznom roku stigla su četvorica: Vitinja, Toti Gomeš, Nelson Samedo i Fabio Silva.

Hoće li Brazilac sa španskim pasošem?

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.