Konačno Zidanov udarni trio i novi loš znak za Luku...

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020, 14:05

Konačno Zidanov udarni trio i novi loš znak za Luku...

Trio koji se čekao.

Real Madrid danas jednostavno mora da pobedi, a Zinedin Zidan napada iz svih oružja.

Po prvi put ove sezone, Zidan može od prvog minuta da računa na najjači trio, koji od početka najavljuje kao udarni - Azar, Benzema, Asensio i sva trojica danas počinju meč.

Azar se konačno oporavio i ovo mu je prvi start od početka sezone, a Zidan želi da Belgijanac ove godine bude u top formi i da rastereti Benzemu, tako da to znači još manje >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << minuta za Luku Jovića.

Što se ostatka tima tiče, Toni Kros je danas dobio odmor, u vezi su Kasemiro, Modrić i Valverde, a u odbrani Militao menja Varana, a Marselo Mendija, uz Ramosa i Lukasa Vaskeza.

Protivnik je Ueska koja je prošle godine umalo izvukla bod u Madridu, Real je slavio golom Karima Benzeme u finišu (3:2), pa je za najhrabrije možda idealan tip 1&GG, kvota u AdmiralBet kladionici je čak 3,00, a možete je odmah odigrati OVDE.

Utakmica je na programu u 14.00.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Spektakularan povratak Edena Azara! (video)

Izvor: Sportske.net, 31.Okt.2020

Belgijanac odgovorio kritičarima na najbolji mogući način...Edenu Azaru bilo je potrebno svega 40 minuta ove sezone u La Ligi da postigne prvi pogodak i to kakav!..Zinedin Zidan je konačno dočekao da Eden Azar bude spreman da počne meč, a Belgijanac je na spektakularan način najavio povratak...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.