Konačno Venger! Arsenal pazario zadnjeg veznog za 5.000.000 funti!

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 20:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno Venger! Arsenal pazario zadnjeg veznog za 5.000.000 funti!

Menadžer Tobdžija je ipak odustao od Krihovjaka i rešio da se zadovolji jeftinijim, ali prilično talentovanim rešenjem

Prelazni rok zvanično startuje 1. januara, ali situacija na fudbalskoj pijaci počinje da se zakuvava! Vest dana stiže iz Engleske. I to iz Arsenala!? Mimo svih očekivanja Arsen Venger je taj koji je prvi otkrio karte i dogovorio pojačanje.

Prema informacija sa Ostrva, Venger je sve završio oko dovođenja egipatskog veziste >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << Mohameda Elnenija. On će biti prvo pojačanje Tobdžija u januaru. I kako mnogi navode - jedino! Elneni dolazi iz Bazela, igra na poziciji zadnjeg veznog i ima 23 godine. Arsenal će švajcarskom šampionu za Egipćanina platiti obeštećenje od 5.000.000 funti. Ostaje još da Venger dogovori neke detalji oko Elnenijevih ličnih uslova i da igrač prođe lekarske preglede kako bi u prvim danim 2016. godiune bio predstavljen kao novi igrač Tobdžija.

Elneni dolazi na deficitiranu poziciju zadnjeg veznog gde Arsenal ima mnogo problema zbog povreda Artete i Kokelana. Takav tip pojačanja je bio neophodan Vengeru pred nastavak sezone u kojoj Arsenal posle dugo godina izgleda kao kandidat za titulu u Premijer ligi. Elneni je poput Mohameda Salaha još jedan veliki pogodak Bazelove skauting službe koja se fokusirala na fudbalere iz Egipta.

Vengerova prva želja je bio Gžegož Krihovjak iz Sevilje, ali su Andalužani za sjajnog Poljaka insistirali na ogromnoj otkupnoj klauzuli od 45.000.000 evra. Arsenalov starteg se zato okrenuo jeftinijem, ali poprilično perspektivnom rešenju.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.