Konačno! Organizatori Vimbldona obradovali Novaka pred četvrtfinale!

Izvor: Sportske.net, 09.Jul.2019, 14:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno! Organizatori Vimbldona obradovali Novaka pred četvrtfinale!

Bilo je krajnje vreme.

Odlična vest za najboljeg tenisera sveta Novaka Đokovića uoči sutrašnjeg četvrtfinalnog duela protiv Belgijanca Davida Gofana.

Organizatori Vimbldona su objavili raspored mečeva za sutra, a Đoković i Gofan će se sastati od 14 časova i, što je najvažnije, na Centralnom terenu.

Možda nekima ne toliko bitan detalj, ali za Novaka >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << svakako važna vest, s obzirom da je prethodna dva meča, protiv Hurkača i Imbera igrao na Terenu broj 1.

Podsetimo, u prva dva kola je branilac titule igrao tamo gde zaslužuje, na Centralnom terenu, gde je ostvario ubedljive pobede protiv Kolšrajbera i Kudle.
Pogledaj vesti o: Tenis

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Lomljenje valonske strele: Đoković vs Gofan

Izvor: MozzartSport.com, 10.Jul.2019, 11:38

I ovo, 133. izdanje Vimbldona polako se privodi kraju. U ženskom singu preostala su još samo tri meča, a u muškom se danas igraju četvrtfinala. Naravno, nama svakako najinteresantinije je ono u kojem je Novak Đoković. Pred njim je od 14 časova jedan od najnezgodnijih protivnika kojeg je mogao...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.