Konačno - Najjači Barsin trio šest i po meseci kasnije

Izvor: Sportske.net, 23.Jun.2020, 21:08

Konačno - Najjači Barsin trio šest i po meseci kasnije

Da li je ovo sastav koji smo čekali?

Šest i po meseci bilo je potrebno da sačekamo da ponovo na terenu od prvog minuta vidimo trio Mesi-Grizman-Luis Suarez.

To se poslednji put dogodilo u Superkupu Španije, kada je Barsa izgubila od Atletiko Madrida u onom šokantnom preokretu - 2:3, još devetog januara.

Uz to, velika vest je i što je Artur Melo starter, iako se danas pojavila vest da je Barsa dogovorila njegov transfer u redove Juventusa.

Nedostaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << povređeni Frenki de Jong i Serhi Roberto, od ranije je van stroja Osman Dembele.

Ya tenemos la alineación para el #BarçaAthletic.

¡Vamos #culers!

FORÇA BARÇA

pic.twitter.com/MkfE9CkQEo

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) June 23, 2020

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Da li konačno gledamo najjači Junajted? (foto)

Izvor: Sportske.net, 24.Jun.2020, 18:31

Teško da može bolje....Mančester Junajted danas dočekuje imenjaka iz Šefilda, a Ole Gunar Solskjer je izveo verovatno najjači sastav po prvi put od kako je zimus stigao Bruno Fernandeš...Kao što možete da pretpostavite, igraju i Pol Pogba i Bruno od prvog minuta, uz našeg Nemanju Matića. U...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.