Konačno - Marselj! Bačuaji nastavlja da rešeta nehotice, ali kakvu je „kiflu“ napravio Alesandrini (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 25.Okt.2015, 20:28   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno - Marselj! Bačuaji nastavlja da rešeta nehotice, ali kakvu je „kiflu“ napravio Alesandrini (VIDEO)

Bordo na svom terenu savladao Trou

Dugo, možda čak i previše trajala je agonija Marselja. Punih sedam utakmica ekipa iz poznate francuske luke bila je bez pobede u svim takmičenjima, ali utakmica protiv Lila najavila je mogući povratak na stazu pobednika - 2:1.

Treći trijumf u šampionatu, prvi posle serije od četiri poraza i tri remija, odgurnuo je Marselj sa ivice ponora, a sve zahvaljujući magičnom Mičiju Bačuajiu i Romanu Alesandriniju >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << , koji su učestvovali u akcijama kod oba pogotka.

Dugo je Lil bio ravnopravan takmac Marselju, ali u 37. minutu pukla je jedna žica u odbrani domaćina i to je Bačuaji iskoristio. Alesandrini je bio u prilici da postigne majstorski pogodak, ali se na njegovom putu isprečila stativa. To nije sprečilo mladog Belgijanca da se nađe na pravom mestu i zatrese mrežu, a interesantno je da je on bio strelac Marselja kod poslednjih pet pogodaka, odnosno šest u poslednjih sedam navrata.

Prednost gostiju duplirao je Roman Alesandrini u 56. minutu, posle asistencije Bačuajia, a „kifla“ koju je „zamesio“ bila je fantastična.

Utešni gol domaćina upisao je Korčija u 71. minutu.

Bordo je na svom stadionu imao uspešan pohod na gol Troe, koju je savladao rezultatom 1:0. Jedini gol na meču viđen je prilično kasno, tek u 78. minutu, a strelac je bio rezervista Ounas, koji je u igru ušao nekoliko trenutaka ranije.

Srpski internacionalac Milan Gajić ušao je sa klupe već u 31. minutu i prikazao vrlo dobru igru.

Liga 1, 11. kolo:

Petak:

Kaen - Nant 0:1 (0:1)

/Bamu 23, Tomason 61/

Lion - Tuluz 3:0 (1:0)

/Darder 18, Valbuena 69, Korne 90+3/

Subota:

Lorijen - Ren 1:1 (1:0)

/Gereiro 26 - Grosicki 68/

Anže - Gengan 0:0

Gazelek Ajačio - Nica 3:1 (3:1)

/Pužol 1, Filipi 32, Đoković 43 - Filipi 11ag/

Monpelje - Bastija 2:0 (0:0)

/Budebu 63, Ninga 88/

Nedelja:

Rems - Monako 0:1 (0:1)

/Bernardo Silva 11/

Bordo - Troa 1:0 (0:0)

/Ounas 78/

Lil - Marselj 1:2 (0:1)

/Korčija 71 - Bačuaji 37, Alesandrini 56/

21.00: PSŽ - Sent Etjen

(FOTO: Action Images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.