Konačno: Klop promenio golmana!

Izvor: MozzartSport.com, 14.Dec.2016, 21:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno: Klop promenio golmana!

"Laka odluka", uverava Nemac na klupi Liverpula

Popustio je Jirgen Klop pod naletom kritika. Nemački stručnjak na klupi Liverpula nije imao kud, pred duel Crvenih sa Midlzbroom odlučio je da skloni sa gola dosad standardnog Lorisa Karijusa i na njegovo mesto vrati Simona Minjolea.

Belgijanac će tako braniti prvi put u Premijer ligi, posle bezmalo tri meseca, koliko je prošlo od meča sa Čelsijem, kad je poslednji put čuvao mrežu slavnog kluba. >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << U međuvremenu je bio prvi Klopov izbor samo na mečevima Liga kupa, protiv Totenhema i Lidsa.

Minjole se na gol-crtu vratio posle žestokih kritika koje je u javnosti pretrpeo Loris Karijus, letošnji novajlija iz Majnca, na koga su se - mnogi će reći opravdano - obrušili legendarni defanzivci Liverpula i Mančester junajteda, Džejmi Karager i Geri Nevil, zbog grešaka koje je ovaj pravio protiv Bormuta i Vest Hema.

Prethodnih dana bilo je dosta priča o poziciji golmana. Nema razloga da Lorisu Karijusu namećemo dodatni pritisak u ovakvoj situaciji. Pogotovo što imamo golmana kakav je Simon Minjole, koji trenera na visokom nivou. Zato je ovo bila laka odluka. To je sve“, rekao je Jirgen Klop pred duel na Riversajdu.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.