Konačno, Faraon! (VIDEO)

Izvor: MozzartSport.com, 08.Nov.2014, 22:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno, Faraon! (VIDEO)

Napadač Milana postigao pogodak posle 622 dana posta

Mnogi su ga već otpisali, pojedini verovatno već bacili u zaborav, ali navijači Milana ni jednog trenutka nisu gubili strpljenje! Stefan El Šaravi je postigao fenomenalan pogodak u 10. minutu utakmice sa Sampdorijom, ali je na njega čekao neverovatna 622 dana.

Predugo za momka takvog kvaliteta, kojeg su u poslednjih godinu dana potpuno iz ritma izbacile konstantne povrede stopala.

Il Faraone je >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << za prvi tim Milana debitovao još 18. septembra 2011. godine u porazu protiv Napolija na San Paolu, a tri dana kasnije postigao je i prvi pogodak u dresu Rosonera protiv Udinezea na San Siru.

Njegov vrtoglav uspon čelnici Milana su godinu dana kasnije nagradili novim petogodišnjim ugovorom, a 2012. godine čuveni engleski Gardijan uvrstio ga je na listu od 100 najboljih igrača na svetu.

Ipak, povrede su bukvalno u korenu sasekle njegov razvoj, pa je morao da počne sve iz početka.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.