Konačno! Čelsi našao džentlmenski dogovor, ovo su prve dve mete, odbili ponudu Arsenala!

Izvor: Sportske.net, 15.Jun.2018, 08:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Konačno! Čelsi našao džentlmenski dogovor, ovo su prve dve mete, odbili ponudu Arsenala!

Sve se brzo desilo, sada je na redu sklapanje tima. Biće i prodaja, mada je prva ponuda odbijena...

Izgleda da je sve bliži dogovor između Napolija i Čelsija, ali uz određene uslove.

Englezi će morati da plate oko pet miliona evra za slobodu Sarija, što je opet manje od klauzule koja je istekla, ali drugi uslovi su važniji za Napolitance.

Naime, De Laurentis će osloboditi svog trenera ugovora, ali će "Plavci" morati da se drže dogovora, džentlmenskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sporazuma po kome neće slati ponude za Zjelinskog i Kulibalija, dvojicu igrača koje Anćeloti želi da zadrži.

Što se tiče Hisaja, on ima klauzulu od 50 miliona, a Albiol bi mogao da ode u London, samo za veliki novac, ili zamenu za Davida Luiza.

Time bi bio stavljen kraj na sagu o Sariju, on je svoje uslove dogovorio. Ugovor je na dve godine, pet miliona po sezoni, plus jedan u slučaju plasmana u Ligu šampiona.

Njegov pomoćnik biće idol navijača Čelsija, Đanfranko Zola koji će mu olakšati adaptaciju na klub, a povoljna je okolnost što Sari, za razliku od velike većine italijanskih trenera govori engleski.

Kako smo i pisali, mete u odbrani su Stefan Savić i Rugani iz Juventusa čiji se agent juče sastao sa ljudima iz "Bjankonera", konkretno direktorom Paratićijem.

To je tek početak, Čelsi mora da reši pitanje napadača, jasno da bi Sari želeo Iguiana, ali za sada nema naznaka da će Juventus prodati Argentinca, čak je Alegri juče rekao da "Pipita" nije tražio da ide i da ne vidi zbog čega bi ga klub prodavao.

Bilo kako bilo sledeće nedelje Sari će potpisati ugovor sa Čelsijem, a onda počinje sklapanje tima. Sada je i Golovin posle sjajne predstave na startu u orbiti, tu bi Roman Abramovič mogao da ima glavnu ulogu, CSKA je Juventusu tražio 25 miliona evra, ali sada će cena porasti.

Zanimljivo da Sari ne vidi Davida Luiza u timu, Arsenal je za Brazilca ponudio 20 miliona evra, ali su "Plavci" odbili tu ponudu.

Luiz je spreman da napusti klub, a videćemo koliko na kraju novca Čelsi može da dobije za njega.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Čelsi mora da potpiše „džentlmensku klauzulu“ za novog trenera! Posle njega - Iguain!

Izvor: MozzartSport.com, 15.Jun.2018

Antonio Konte je i dalje trener Čelsija iako je izgledalo da neće dočekati kraj sezone, a Mauricio Sari već nedeljama čeka na otkaz zemljaku i angažman na Stamford Bridžu. Posle dolaska Sarija iz Napolija, izgledalo je kao sigurno da će Toskanac naslediti Kontea u Čelsiju, ali Plavci još nisu...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.