Komšijski duel u Feniksu: Ekvador - Peru

Izvor: TV Arena Sport, 08.Jun.2016, 17:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšijski duel u Feniksu: Ekvador - Peru

Samo jedan gol je postignut u prve dve utakmice grupe B, a taj pogodak koji je postigao Paolo Gerero, postavio je Peru na vodeću poziciju ispred Brazila, Ekvadora i Haitija.

Sa druge strane u prvom kolu Ekvador je remizirao. Međutim, Ekvador je imao i znatno jačeg protivnika, selekciju Brazila, za razliku od Perua koji je igrao protiv Haitija.

Upravo zato je ovo verovatno ključni meč u borbi za prolaz u osminu finala i psihološka prednost je na strani Perua, koji >> Pročitaj celu vest na sajtu TV Arena Sport << bi pobedom napravio presudan korak, dok Ekvador ima taj imperativ da ne sme izgubiti.

Na poslednja četiri meča Ekvadorci nisu ostvarili trijumf i učinak je dva remija i dva poraza. Peru je s druge strane vezao tri pobede, ali protiv ipak dosta slabijih rivala.

Poslednji međusobni okršaj su ovi rivali imali u kvalifikacijama za prošli Mundijal i tada je Peru na svom terenu slavio rezultatom 1:0, ali je u istom ciklusu nešto ranije Ekvador pobedio sa 2:0.

Odaberite svog operatera i prijavite se na linku Arena Sport paket

U roku od tri radna dana (nakon prijave), kontaktiraće vas operater radi sklapanja ugovora i aktivacije paketa.

Ukoliko vas zanima da pratite najnovija dešavanja sa sportskih takmičenja širom sveta posetite link Sportske vesti

Nastavak na TV Arena Sport...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta TV Arena Sport. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta TV Arena Sport. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.