Komšija Čavić

Izvor: Glas javnosti, 10.Avg.2009, 05:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komšija Čavić

Stan Milorada Čavića, koji je dobio posle sjajnih rezultata u Rimu, u poslednje vreme nalazi se na meti devojčica i dečaka koji bi po svaku cenu želeli da upoznaju svog sportskog heroja. Naime, posle silne medijske gungule i fotografija koje su se pojavile u svim srpskim medijima, dovitljivi klinci „provalili“ su zgradu na Bežanijskoj kosi i sada često dolaze na Čavketova vrata.

Šank za sokove

Prema Čavićevim rečima, sada mu sledi užurbano sređivanje >> Pročitaj celu vest na sajtu Glas javnosti << stana, a mnogo toga prepustio je svojoj devojci, odbojkašici Ivani Đerisilo. Kada je Milorad ušao u apartman, on nije bio posebno opremljen i imao je samo najneophodniji nameštaj.

Međutim, uskoro će ga zaljubljeni par opremiti po svom ukusu, a jedna od prvih stavki koja će biti „instalirana“ je šank.

To je bila nerazumnost, potpuna ludost sto su objavili adresu Cavicevog stana. On je vrhunski sportista i potrebni su mu mir i bezbednost. Sramota je da ga non stop neko uznemirava lupanjem na vrata kao da je na zeleznickoj stanici, a ne u svom domu gde se odmara.

Nastavak na Glas javnosti...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Glas javnosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Glas javnosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.