Kompani tiho dobacio Salahu: Ustani pič..!

Izvor: Mondo, 04.Jan.2019, 14:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani tiho dobacio Salahu: Ustani pič..!

Englezi utvrdili šta je Vensan Kompani rekao Mohamedu Salahu posle pogibeljnog starta u velikom derbiju.

Svašta se dešavalo tokom 90 minuta velike borbe između Mančester sitija i Liverpula (2:1). Jedan detalj o kojem se priča dan posle utakmice dogodio se tokom prvog poluvremena.

 Vensan Kompani je oštro uklizao u noge Mohameda Salaha i dobio žuti karton. Mnogi smatraju da je Belgijanac morao da bude isključen.

"Zaista volim Vensana Kompanija, ali >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << kako to nije bilo za crveni karton? On je bio poslednji čovek u odbrani, a da je udario Moa jače, završio bi sezonu", ocenio je Jirgen Klop.

Kompani se nije složio sa ocenom trenera Liverpula.

"Mislim da je start bio sjajan, zar nije? Uzeo sam loptu, malo sam zakačio i igrača, ali nije bilo opasno. Nisam pokušao da ga povredim. Bilo je ili takav start ili da ga pustim da prođe do gola", odgovorio je fudbaler.

Ali, sve o startu Kompani je rekao još tokom utakmice, kada je pogledao Salaga i kroz zube "iscedio" : "Ustani, pič.."!



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.