Kompani se vratio posle 45 dana i pao posle devet minuta: Opet je isto, Pelegrini ništa ne razume

Izvor: MozzartSport.com, 26.Dec.2015, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani se vratio posle 45 dana i pao posle devet minuta: Opet je isto, Pelegrini ništa ne razume

Baš baskuzna godina kapitena Mančester Sitija

Poklonili su igrači Mančester Sitija svojim navijačima pobedu za Božić, ali nije bilo baš idealno subotnje popodne za Građane. Utisak je pokvario Vensan Kompani

Kapiten se vratio na teren posle 45 dana odsustva zbog povrede lista. Dočekan je ovacijama, ušao je u igru 61. minutu pri rezultatu 4:1, izgledalo je kao lagan povratak… Na njegovu žalost, izdržao je na terenu samo devet minuta kada >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ga je zamenio Demikelis. Opet je povreda bila jača od belgijskog štopera. Ona ista koja ga je pre mesec i po dana izbacila iz stroja…

“Nažalost, opet je list. Nikome ništa nije jasno. Odradio je normalno zagrevanje, prethodnih dana je normalno trenirao i zaista je teško razumeti ovo što se desilo… Sada je najvažnije da otkrijemo pravi uzrok zbog čega se ovo dešava. Na to moramo da se fokusiramo”, rekao je trener Manuel Pelegrini.

Kompani će definitivno želeti da što pre zaboravi 2015. godinu jer je tokom nje čak četiri puta morao na pauze zbog istegnuća i povreda mišića. Od te četiri, čak tri su trajale duže od jednog meseca, a kada se sve sabere, odsustvovao je sa terena skoro pet meseci.

(FOTO: Action images)

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.