Kompani: Junajted nije šampion

Izvor: Mondo, 03.Jan.2013, 11:48   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kompani: Junajted nije šampion

Optimizam u redovima "građana". Uostalom, nije da nije zasnovan na iskustvu, jer je Siti i prošle sezone zaostajao za Junajtedom, pa uzeo titulu u dramatičnom završetku poslednje utakmice...

Kapiten Mančester Sitija Vensan Kompani rekao je u četvrtak da njegova ekipa može da stigne lidera na tabeli i gradskog rivala Junajted, koji ima sedam bodova više.

"Da je ovakva situacija bila pre nekoliko godina, rekli bismo da je sve gotovo. Ipak, sada je drugačije, >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << pošto smo prošle sezone osvojili titulu i niko još ne paniči u Sitiju. Sve je moguće. Dokazali smo da možemo i to je kvalitet koji dobijete kada osvojite trofej", rekao je Kompani engleskim medijima.

Belgijski fudbaler, međutim, priznao je da će biti teško jer Junajted ima odličnu ekipu.

"Verujem da možemo da uđemo u seriju pobeda koja bi nas potpuno približila Junajtedu. Postavili smo visoke standarde, ali ne zaboravite da smo dugo radili da uopšte dođemo u ovakvu poziciju", objasnio je Kompani.

Ekipa Sitija u subotu igra protiv Votforda u FA kupu, a 13. januara očekuje je prvenstveni duel sa Arsenalom.

Posle 21 odigrane utakmice u Premijer ligi, Junajted ima 52 boda, sedam više od gradskog rivala, dok su ostali daleko iza: Totenhem 39, Čelsi 38 sa utakmicom manje, Everton 36, Arsenal 34, takođe sa utakmicom manje..

(Tanjug/MONDO, foto: Beta/AP)

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.