Komemoracija povodom smrti Đorđa Miklića

Izvor: Radio Televizija Vojvodine, 27.Jul.2016, 18:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Komemoracija povodom smrti Đorđa Miklića

Kolege, prijatelji i porodica oprostili su se danas od Đorđa Miklića, dugogodišnjeg snimatelja informativnog programa Radio televizije Vojvodine.

Miklić je preminuo 22. jula posle duge i teške bolesti a sahranjen je na groblju u Bačkom Gradištu.

"Sve više radnika koje možemo nazvati pionirima RTV-a, odlaze", tako je opraštajući se od snimatelja Đorđa Miklića na komemoraciji, kazao njegov kolega i prijatelj, novinar Mirko Kanjuh.

Kanjuh je istakao >> Pročitaj celu vest na sajtu Radio Televizija Vojvodine << da je Đole imao svoju priču kao i mnogi radnici koji su svoj profesionalni vek proveli iza kamere.

„Prijatelji koji vole mene i ja volim njih" bila je čuvena rečenica Đorđa Miklića kojom su ga na večni počinak ispratile kolege u RTV-u.

Nastavak na Radio Televizija Vojvodine...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Radio Televizija Vojvodine. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Radio Televizija Vojvodine. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.