Kome treba Bernd Leno? (video)

Izvor: Sportske.net, 15.Jul.2020, 23:55

Kome treba Bernd Leno? (video)

Sjajno je Emilijano Martinez iskoristio šansu koja mu se ukazala.

Stigao je Emilijano Martinez pre 10 godina u Arsenal iz Independijentea, ali je veći deo svoje karijere kao fudbaler tima sa severa engleske prestonice proveo po pozajmicama.

Pozajmljivalji su ga "Guneri" Oksfordu, Šefild Venzdeju, Roterhamu, Vulverhemptonu, Hetafeu i Redingu, da bi tek ove sezone Argentinac dobio pravu šansu u redovima "Tobdžija".

Bernd Leno je doživeo težu povredu, Arteta >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << je morao na gol da stavi 27-godišnjeg Martineza, koji je sjajnim partijama kupio navijače Arsenala.

Novu odličnu partiju pružio je protiv šampiona Engleske, "Tobdžije" su savladale Liverpul ponajviše zbog grešaka pulena Jirgena Klopa, ali i zbog sjajnog nastupa golmana "Gunera".

Upisao je osam odbrana, uključujući i OVU, a imao je i više kontakata sa loptom nego bilo koji drugi igrač Arsenala (56).

Kako stoje stvari Leno je dobio jaku konkurenciju, što može da bude samo odlična stvar za ekipu Arsenala.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.