Koman će ostati u Bajernu

Izvor: Sportske.net, 21.Jan.2017, 21:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koman će ostati u Bajernu

Izgleda da je doneta odluka da se aktivira klauzula.

Kingsli Koman se predstavlja u medijima kao jedan od najvećih talenata na svetu u ovom trenutku, on to sigurno i jeste čim mu je 21 godina i čim je igrao u redovima PSŽ-a, Juventusa i Bajerna sa kojima je osvajao titule.

Ipak, ove sezone je odigrao samo šest utakmica, najviše zbog povreda.

"Sada donosimo odluku. Imamo dovoljno vremena da je donesemo. U principu, zadovoljni smo igračem i verujemo >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << mu, ali isto tako moramo da kažemo da je ova sezona slabija od prethodne. Ipak, to je zbog povreda", rekao je Karl Hajnc Rumenige.

Sudeći po rečima Rumenigea i sudeći po pisanju nemačkih medija, Bajern će platiti sumu od 20 miliona evra Juventusu.

Da vas podsetimo, Koman je na pozajmici iz Juventusa, a Bajern ima pravo da razmisli da li će ga kupiti po ceni od 20 miliona evra.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.