Kolumbijac predstavljen na Kamp Nou (foto)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018, 14:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolumbijac predstavljen na "Kamp Nou" (foto)

Barsa je danas predstavila i svoje drugo zimsko pojačanje.

Katalonci su najpre angažovali Felipea Kutinja iz Liverpula, za njegove usluge "Redsima" su platili 160 miliona evra.

Brazilac je apsolutno pojačanje sezone za klub sa "Kamp Noua", koji je letos angažovao Đerara Deulofeua, Paulinja i Osmana Dembelea.

Sada je u redove viceprvaka Španije stiglo i peto ovosezonsko pojačanje, Ernesto Valverde će na raspolaganju u nastavku sezone imati i kolumbijskog >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << reprezentativca Jerija Minu.

Mina je u Kataloniju stigao iz Palmeirasa, a Barsa je za njegove usluge brazilskom klubu platila oko 12 miliona evra.

Ovaj 23-godišnji štoper iz Kolumbije je parafirao ugovor na pet i po godina sa "Blaugranom", a danas je i zvanično predstavljen na "Kamp Nou".

👕🔵🔴 Yerry Mina

📍 Camp Nou pic.twitter.com/V57P69xqAr

— FC Barcelona (@FCBarcelona_es) 13. јануар 2018.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

Kolumbijac predstavljen na "Kamp Nou", na neverovatan način izrazio poštovanje prema novom klubu! (video)

Izvor: Sportske.net, 13.Jan.2018

Barsa je danas predstavila i svoje drugo zimsko pojačanje, posebnu pažnju privukao je njegov gest kada je kročio na travu Barseloninog stadiona...Katalonci su najpre angažovali Felipea Kutinja iz Liverpula, za njegove usluge "Redsima" su platili 160 miliona evra...Brazilac je apsolutno pojačanje...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.