Koliko vredi Aleksandar Mitrović?

Izvor: Sportske.net, 27.Dec.2019, 19:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko vredi Aleksandar Mitrović?

I pojedini hrvatski mediji danas pišu o njemu.

Srpski reprezentativni napadač Aleksandar Mitrović i ove sezone blista u redovima engleskog Fulama, najbolji je strelac ekipe koja želi da se ekspresno vrati u premijerligaško društvo.

U prva 24 kola Čempionšipa postigao je 18 golova i prvi je na listi strelaca drugog po rangu takmičenja u Premijer ligi.

Danas ga hvali i hrvatski ''Index'' u tekstu posvećenom Čempionšipu.



>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />


"Mitrović je dokazani strelac u Čempionšipu i mogao bi da bude idealno rešenje za neke klubove iz Premijer lige koji se muče sa napadačima", nagoveštava ''Index''.

Potom se pomenuti portal pozabavio i Mitrovićevom cenom.

''Neće biti jeftin, najmanje 25 miliona evra. Mitrović je mlad igrač sa mnogo iskustva igranja u prve dve engleske lige tako da mu neće trebati dugo da se privikne na Premijer ligu'', navodi se u tekstu.

I zaista, ako pogledate ''Transfermarkt'', tamo je Mitrovićeva cena već dugo ''zacementirana'' na 25 miliona evra. Na toliko je procenjen u leto 2018. i od tada se na ovom specijaliovanom sajtu ta cena nije menjala.

Nastavak na Sportske.net...






Povezane vesti

ENGLEZI SE ČUDE, ŠTA MITAR RADI U DRUGOJ LIGI: Srbin nemilosrdno trese mreže, cena mu skočila na 30 miliona evra

Izvor: Kurir, 28.Dec.2019, 07:48

Neverovatna serija! Napadač Fulama Aleksandar Mitrović sa 18 golova najbolji strelac Čempionšipa, engleski mediji pišu da je on centarfor za Premijer ligu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.