Koliko, u stvari, star Kevin Garnet?

Izvor: Sportske.net, 25.Sep.2016, 09:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko, u stvari, star Kevin Garnet?

Ne mislimo u smislu godina, ima ih 40, već kao svedok istorije. Da li ste znali za ove podatke?

Kevin Garnet je poslednji aktivni igrač koji je nastupio protiv legendarnog Medžika Džonsona. Bilo je to 1996. u duelu Vulvsa i Lejkersa, imao je 11 poena i 9 skokova, to je poslednja Medžikova sezona, i početak Brajantove ere.

KG pamti i očeve mnogo mlađih kolega, igrao je protiv Stefovog ocem Dela Karija naravno bio na parketu sa Timom Hardevejem i Dokom Riversom >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << sadašnjim trenerom Klipersa.

Kevin Garnet je stariji od Breda Stivensa, trenera Boston Seltiksa.

Pazite ovo, D'Anđelo Rasel se nije ni rodio u vreme kada je Garnet bio draftovan za Minesotu. I plej Lejkersa nije jedini, u ligi je prošle sezone bilo 14 igrača koji se nisu rodili kada je Garnet debitovao.

Legendarni košarkaš je takođe jedini u ligi koji pamti vreme kada su Vizardsi bili Vašington Buletsi.

I mogli bismo još, ali Kevin je svirao kraj. I odšetao u legendu...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.