Izvor: MozzartSport.com, 13.Avg.2020, 21:29

Koliko treba da sapleteš da bi bio penal? (VIDEO)

Prva sporna situacija iz Lisabona. Ako je uopšte sporna

Da je Šimon Marćinjak pokazao na belu tačku ne bi niko ništa mogao da mu zameri. Međutim, čini se da se ni ovako niko neće buniti, jer kontakt je zaista bio slabašan. Dovoljan svakako da saplete Saula Njigeza u kaznenom prostoru Lajpciga. Ali ne i da sudije iz VAR sobe procene da je to penal za Atletiko.

Peter Gulači sigurno nije imao nameru, a i Saul je bio leđima okrenut ka >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << golu i bežao od njega. Ovaj ga je dotakao, čini se da je moglo da se svira i ovako i onako. Mada deluje da ne bi bilo ni pravedno da se u ranoj fazi utakmice jedan tim tako pogura.

Ili možda mislite drugačije?

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.