Koliko samo Klop voli Mančester siti kao protivnika, ovo je dokaz!

Izvor: Sportske.net, 04.Apr.2018, 23:08   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koliko samo Klop voli Mančester siti kao protivnika, ovo je dokaz!

Danas je Liverpul rasturio Mančester siti u prvom poluvremenu, u drugom su odigrali odlično, sve je to bilo dovoljno za pobedu od 3:0.

Znate li da je danas Mančester siti postao klub protiv koga je ekipa Jirgena Klopa u Engleskoj postigla najviše golova?

Od oktobra 2015. godine kada je Jirgen Klop stigao u Liverpul, Mančester siti je od njega primio 17 golova, baš kao i Arsenal i Votford, dok je Vest Hem primio 15.

Da li će naredne nedelje biti Mančester >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << siti usamljen na vrhu ove liste?

Danas Mančester siti nije uspeo da pobedi na "Enfildu", učinio je to samo jednom od 1982. godine, verovali ili ne. Igrali su 32 utakmice od tada.

Inače, danas je prvi put od 26. oktobra 2016. godine da Mančester siti ne uputi udarac u okvir gola protivnika, tada se to desilo protiv Mančester junajteda.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.