Izvor: MozzartSport.com, 22.Okt.2020, 10:10

Kolike su šanse da Zvezda prezimi u Evropi?

Prethodni put kad su bili u Ligi Evrope crveno-beli su uspeli da dočekuju proleće u evrokupovima

Bila je to sezona povratka Zvezde na veliku evropsku scenu - posle godina patnje u klub je stigao Vladan Milojević i sve promenio - padali su u kvalifikacijama Florijana, Irtiš, Sparta Prag i Krasnodar i crveno-beli su se našli u takmičenju po grupama. Drugo mesto u grupi s Arsenalom, Kelnom i BATE Borisovim donelo je i evropsko proleće, nešto što je samo nekoliko meseci >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ranije, bilo nezamislivo. Zbog ONOGpromašaja Aleksandra Pešića, srpski klub je zaustavljen od strane moskovskog CSKA u 1/16 finala…

A kolike su šanse da Zvezda sada ponovi sezonu 2017/2018?

Hofenhajm, Gent i Liberec nisu za potcenjivanje, ali nisu ni za strah. Pogotovo što će Zvezda večeras, već u prvom kolu, pregrmeti najteže gostovanje bundesligašu, a potom ni u jednom meču neće biti ni blizu autsajder kao večeras. Može da se kaže da će sve biti u rukama Dejana Stankovića i njegovih igrača.

A MOZZARTOVE kvote kažu ovako: Zvezda prolazi grupu - 2,50. Dakle, nije bitno da li sa prvog ili drugog mesta, ukoliko se kladite da će crveno-beli igrati proleće u Evropi i pogodite, a uložiti ste, primera radi, 1.000 dinara, biće vam isplaćeno 2.500 dinara. Prevedeno u procente, šansa da Zvezda prezimi u Evropi iznosi tačno 40%.

Kvota da će Zvezda biti prva u grupi je 6,00, a da se neće zaustaviti u 1/16 finala, već da će stići i do osmine finala je 7,50! Sve do kvote 500 da će Zvezda ove sezone osvojiti Ligu Evrope.

Postoji u MOZZARTU i mnogo drugih igara, poput one da će Falčineli postići gol u Ligi Evrope, u bilo kojem od šest mečeva u grupi, a tu je kvota 2,00. Na istu stvar za Kataija je kvota 2,20, a za Ivanića 3,50.

Možete da se kladite i na to koliko će Zvezda osvojiti bodova ili dati golova u grupi. Sve to u MOZZARTOVOJ specijalnoj ponudi za učešće Zvezde u Ligi Evrope.

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.