Kolege podržale Armstronga

Izvor: Sportski Žurnal, 24.Avg.2012, 22:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolege podržale Armstronga

Američki biciklista Lens Armstrong dobio je podršku od nekih svojih kolega posle doživotne suspenzije i odluke Antidoping agencije SAD da treba da mu se oduzmu svi trofeji sa Trke kroz Francusku.
Biciklisti na španskoj Vuelti, među kojima je i nekadašnji rival i timski drug Alberto Kontador, pridružili su se nekadašnjem Armstrongovom treneru Johanu Brujnelu u pružanju podrške:
Mislim da je bio biciklista koji je pokazivao veliku snagu, >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportski Žurnal << izuzetnu inteligenciju i spektakularnu fizičku kondiciju. Trebalo bi da sačekamo i vidimo šta će se desiti pre nego što ga osudimo.
Brujnel je Armstronga nazvao žrtvom „nepravednog” pravnog procesa:
Razočaran sam zbog Lensa i biciklizma uopšte zato što su stvari došle u fazu kada on oseća da mu je dosta i da ne želi više da učestvuje u kampanji USADA protiv njega i dodao:
Lens nikada u svom životu nije bežao od fer borbe, tako da njegova današnja odluka ističe koliko je nepravedan ovaj proces bio.
Međunarodna biciklistička unija saopštila je da će sačekati objašnjenje Antidoping agencije SAD pre nego što odluči da li će preduzimati akcije protiv Armstronga.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Armstrongove kolege podeljene oko odluke da mu se oduzmu titule sa Tura

Izvor: Blic, 24.Avg.2012

Američki biciklista Lens Armstrong dobio je podršku od nekih svojih kolega posle doživotne suspenzije i odluke Antidoping agencije SAD (USADA) da treba da mu se oduzmu svi trofeji sa Tur de Fransa...Biciklisti na španskoj Vuelti, među kojima je i nekadašnji rival i timski drug Alberto Kontador,...

Nastavak na Blic...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.