Kolašinac objasnio: Povreda – haotični uslovi VIDEO

Izvor: B92, 19.Avg.2023, 13:38

Kolašinac objasnio: Povreda – haotični uslovi VIDEO

Asmir Kolašinac oglasio se nakon što je završio učešće u kvalifikacijama na SP u Budimpešti.

Srpski atletičar nije došao do finala u bacanju kugle pošto je njegov najbolji pokušaj iznosio 20,01m i završio je na 19. mestu.

Nakon ispadanja u kvalifikacijama, on je razgovarao sa srpskim novinarima među kojima je bila i predstavnica b92 Dejana Popović.

"Uslovi za takmičenje su bili haotični, kasnili smo i to je na mene dosta loše uticalo i imam >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << povredu koju vučem poslednjih deset dana, mogu je i pokazati ako hoćete da znaju ljudi sa kakvom sam nogom bacao. Posle jačih terapija smo sagoreli nogu i nisam smeo mnogo da rizikujem. Konkurencija je jaka i morao sam da imam idealne uslove da bih bacio dovoljno, ali nažalost nisam uspeo. Da nije Svetsko prvenstvo ne bih ni dolazio i sada se spremam za dvoranu i norme za Olimpijske igre", objasnio je Kolašinac.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.