Kolašinac bez finala na SP u Dohi

Izvor: RTS, 03.Okt.2019, 20:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolašinac bez finala na SP u Dohi

Asmir Kolašinac, drugi srpski reprezentativac u bacanju kugle, nije se plasirao u finale Svetskog prventstva.
Kolašinac je zabeležio hitac od 19.86 metara i zauzeo 14. poziciju.

Asmiru je ovo bilo peto svetsko prvenstvo, a nije uspeo da se prasira u četvrto finale. 
Zanimljivo je da su svi učesnici finala prebacili kvalifikacionu normu od 20.90 metara, što potvrđuje veliku konkurenciju.
>> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << />Srbija će u subotu od 19.05 časova imati predstavnika u finalu, Armina Sinančevića, koji je u kvalifikacijama ukupno zauzeo četvrto mesto i biće jedan od glavnih konkurenata za medalju.
Pogledaj vesti o: Svetsko prvenstvo

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

Asmir Kolašinac nije uspeo da se pridruži Sinančeviću u finalu!

Izvor: Sportske.net, 04.Okt.2019, 00:17

Reprezentativac Srbije u atletici nije uspeo večeras da se plasira u finale bacanja kugle na Svetskom prvenstvu u Dohi...On je bio 14. u B grupi hicem od 19,86 metara, a za finale je bilo potrebno baciti normu od 20,90 metara..."Jednostavno ne funkcionišem na klizavim krugovima i taj problem imam od...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.