Kolašinac: Puklo je gde sam mislio da sam jak, u glavi!

Izvor: B92, 05.Avg.2021, 11:54

Kolašinac: Puklo je gde sam mislio da sam jak, u glavi!

Asmir Kolašinac oglasio se posle kvalifikacija u kojima nije uspeo da se plasira u finale.

Kolašinac je u utorak prestupio u prvom i trećem pokušaju, a u drugom bacio samo 19,68 metara.

Oglasio se na svom Instagram profilu.

"Nije bio lak put do ovde...Mnogo sam uložio, i truda i vremena i svega. Bilo je i mnogo prepreka, ali znam da je vredelo sve. Znam takođe da sam došao maksimalno spreman, međutim puklo je tamo gde sam mislio da sam jak, u glavi! >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Da...u glavi...Sve savršeno do onog momenta kada su me prozvali za prvu seriju. I tada, valjda od prevelike želje, možda čak i treme, se sve raspalo.Tehničke greške i nema velike daljine", poručio je Asmir.

Svestan je prošuštene prilike.

"Sport je to, Olimpijske igre ne praštaju greške, a nema popravnog. Koliko sam bio odsutan pokazuje i to da sam u trećoj, poslednjoj seriji, bacio 20+ i namerno prestupio...Nedovoljno za finale, ali bi makar malo popravilo utisak. Ali život ide dalje, karijera isto. Istom se itekako ponosim, bez ijedne mrlje i čista obraza. Želim da se zahvalim svima koji su mi na ovom putu pomagali a posebno mojoj porodici i mom treneru, koji nažalost nije bio stavljen na spisak za ove Olimpijske igre", zaključio je naš bacač kugle.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, Twitter nalogu i uključite se u našu Viber zajednicu.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.