Kolarova suspenduju zbog psovki?

Izvor: Mondo, 12.Nov.2018, 20:50   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarova suspenduju zbog psovki?

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov mogao bi po povratku u Italiju da se suoči sa suspenzijom u Romi.

Foto: MN Press

Italijanski mediji preneli su u ponedeljak da bi Roma posle trijumfa protiv Sampdorije (4:1) mogla da ostane na meč ili dva bez Aleksandra Kolarova.

Srpski internacionalac bio je asistent za drugi gol Rimljana i tako je, uz pobedu, ulepšao sebi 33. rođendan, koji je proslavio dan ranije.

Međutim, prema pisanju italijanskih >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << medija, Kolarov je tokom susreta sa Đenovljanima uputio pogrdne izjave i psovke koje su zabeležene na televizijskim snimcima.

Ukoliko se to pokaže istinitim, srpskog kapitena će posle novembarske pauze sačekati sankcije i pauza od jednog meča (u Udinama), ali i moguće propuštanje derbija sa milanskim Interom, koji bi mogao da bude jako važan u trci za Ligom šampiona.

Podsetimo, ove sezone u Seriji A su zbog snimaka sa zabeleženim pogrdnim rečima i psovkama već kažnjavani trener Atalante Đanpjero Gasperini, kao i fudbaler Udinezea Rolando Mandragora, ali njihova kazna se odnosila samo na jednujednu utakmicu.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kolarov se izvukao, nema kazne zbog rečnika!

Izvor: Sportske.net, 13.Nov.2018, 17:32

U Romi bojazan da bi mogao da propusti naredni meč, ali je sve na kraju dobro završeno....Ovih dana mediji su spekulisali da bi kapiten reprezentacije Srbije mogao da bude kažnjen zbog psovanja...On je tokom meča protiv Sampdorije tri puta ponovio psovke, upućene sebi, zbog lošeg pasa ka El Šaraviju...Da...

Nastavak na Sportske.net...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.