Izvor: MozzartSport.com, 23.Maj.2020, 16:11

Kolarova čeka direktorska fotelja u Romi od leta 2022.

Ništa od prelaska u Bolonju

Još dve sezone i kraj. Takvi su planovi Aleksandra Kolarova. Srpski levi bek ima 34 godine i smatra da će mu još dve sezone zadovoljiti sve igračke apetite.

Ali, Kolarov nema nameru da se ponovo seli. Iako ima na stolu ponudu Bolonje, da sarađuje sa Sinišom Mihajlovićem, njegovi svi planovi su vezani za Romu i za Rim. Kako piše Korijere delo Sport, srpski fudbaler će nositi dres Đalorosa do juna 2022. godine, >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << a onda će dobiti funkciju u klubu.

Prema dogovoru sa čelnicima Vučice, srpski defanzivac će postati direktor u klubu. Biće to funkcija koja će biti vezana za sportski deo posla, za igrače, transfere... To je tematika u koju se Kolarov najbolje razume.

Srpski fudbaler je u Romu došao 2017. godine iz Mančester sitija, ali već godinu dana se šuška oko toga da će u taboru Rimljana dobiti funkciju kada završi karijeru.

Tagovi:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.