Kolarov za B92: Ništa nisam čuo

Izvor: B92, 17.Avg.2007, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov za B92: "Ništa nisam čuo"



Reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov, odnedavno igrač rimskog Lacija, govori o incidentu koji se dogodio na utakmici sa Dinamom iz Bukurešta, posle koje su navijači Lacija optuženi za rasizam . "Samo sam na TV-u slušao o tome, još uvek nismo sasvim upućeni u situaciju, ali bi to bilo katastrofalno, pošto Lacio nekoliko godina nije igrao u Ligi šampiona. Sada nam se konačno ukazala prilika da igramo i zbog toga se nadam da nas UEFA neće kazniti i da ćemo imati priliku >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << da pokažemo šta znamo."

Kolarov takođe smatra da bi bilo loše da Lacio bude sankcionisan, nakon što im se ukazala prilika da igraju u najprestižnijem evropskom takmičenju.

"Iskreno, ja nisam primetio nikakve incidente, ništa od toga, a mislim da nisu ni moji saigrači. Sve o problemima sa navijačima saznao sam iz medija, i tako smo tek videli da nas optužuju za rasizam. Meni bi bilo jako žao da ove sezone ne igramo u evrokupovima, dobili smo dobrog protivnika u kvalifikacijama, i mogli bismo da ih savladamo u revanšu. Stvarno bi bila šteta da ne igramo u Ligi šampiona, kad već možemo."

O trenutnom odnosu kluba sa navijačima i njihovom izjašnjavanju po pitanju incidenta trenutno se malo zna.

"Mi uopšte nismo obavešteni o tome, trenutno su u Italiji praznici, čak ni novine ne izlaze. Tek ćemo da vidimo šta se tu dešava."

Ipak, i pored trenutnih problema u klubu, Kolarov je srećan što je već uspeo da zaigra i pokaže svoje kvalitete.

"Prezadovoljan sam što sam debitovao. Nažalost, to se desilo nakon što se jedan od naših igrača povredio i to ozbiljno, ali znate kako se kaže u narodu "dok jednom ne smrkne, d rugom ne svane". Ja sam srećan, pružio sam dobru partiju, u svim novinama sam bio najbolje ocenjeni igrač, i moja s reća bi bila veća samo da smo još pobedili. Ipak, imamo i drugu utalmicu, i uz malo više sportske sreće nadam se da ćemo pobediti i proći."

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.