Kolarov uskoro odlazi

Izvor: RTS, 16.Jul.2010, 20:55   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov uskoro odlazi

Predsednik fudbalskog kluba Lacio Klaudio Lotito negirao je da je postigao dogovor o prodaji Mančester Sitiju reprezentativca Srbije Aleksandra Kolarova.

Engleski i italijanski mediji sinoć su preneli da je transfer 24-godišnjeg levog beka već završen, ali je Lotito kazao da još nije dobio ni pismenu ponudu Sitija.

"Kolarov je trenutno igrač Lacija. Dogovora sa Mančester Sitijem nema, kao što nema ni pismene ponude", rekao je Lotito novinarima.

Mediji >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << su spekulisali da engleski klub Laciju nudi oko 18 miliona evra, dok Rimljani traže 22,5 miliona evra.

"Dok ponuda ne stigne, ne možemo da pričamo o neslaganju dve strane", istakao je Lotito, ali je trener Lacija Edi Reha nagovestio da su mediji ipak u pravu.

"Kolarov će uskoro otići", kratko je rekao Reha.

Britanski javni servis Bi-Bi-Si preneo je da je posao završen za 16 miliona funti, odnosno oko 19 miliona evra.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.