Kolarov u najboljem timu Serije A za 2019. godinu

Izvor: RTS, 03.Dec.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov u najboljem timu Serije A za 2019. godinu

Srpski reprezentativac i fudbaler Rome Aleksandar Kolarov izabran je u najbolji tim 2019. godine u Seriji A na tradicionalnoj gala večeri u Milanu.
Kapiten reprezentacije Srbije našao je mesto u odbrani koju čine još Đorđo Kjelini (Juventus), Kalidu Kulibali (Napoli) i Žoao Kanselo (Juventus/Mančester Sit), pored golmana Samira Handanovića (Inter).

U veznom redu su Miralem Pjanić (Juventus), >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << Josip Iličić (Atalanta), Nikolo Barela (Kaljari/Inter), a u napadu Fabio Kvaljarela (Sampdorija), najbolji igrač lige Kristijano Ronaldo (Juventus) i Duvan Zapata (Atalanta).
Nagradu za najboljeg trenera dobio je Atalantin Đanpjero Gasperini ispred Siniše Mihajlovića (Bolonja) i Mauricija Sarija (Juventus), dok je za najbolji tim proglašena Atalanta.

Nastavak na RTS...






Povezane vesti

KAPITEN REPREZENTACIJE SRBIJE DOBIO VELIKO PRIZNANJE: Kolarov u najboljem timu Serije A za 2019. godinu

Izvor: Kurir, 03.Dec.2019

Srpski fudbaler iz Rome Aleksandar Kolarov izabran je u najbolji tim 2019. godine u Seriji A na tradicionalnoj gala večeri u Milanu.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.