Izvor: MozzartSport.com, 28.Avg.2020, 20:15

Kolarov u Interu za 2.000.000 evra!

Transfer će biti ozvaničen uskoro

Aleksandar Kolarov posle tri godine odlazi iz Rome i postaje fudbaler Intera!

Ono što je u četvrtak najavljeno, u petak uveče je praktično potvrđeno i sada se čeka samo još ozvaničenje posla – Aleksandar Kolarov će u Inter otići za sumu od oko 2.000.000 evra, javlja dobro obavešteni italijanski novinar Fabricio Romano!

Antonio Konte je konačno dobio levog beka kakvog je želeo i >> Pročitaj celu vest na sajtu MozzartSport.com << ovaj transfer praktično može da potvrdi definitivni ostanak italijanskog stručnjaka na klupi Nerazura posle dužeg perioda jakih bura u klubu. Nije i dalje poznato na koliko će dugo Kolarov potpisati i koliku će platu dobiti na stadionu Đuzepe Meaca, ali ne bi trebalo mnogo da varira od dosadašnjih 3.000.000 evra, koliko je dobijao u Romi.

Kolarov je tokom dana ugovorio definitivno sve lične uslove saradnje s Nerazurima, a italijanski Skaj čak tvrdi da će transfer biti ozvaničen do kraja petka, a istom informacijom barataju praktično i svi ostali relevantni mediji na Čizmi. Srpski kapiten je ušao u poslednju godinu ugovora sa Đalorosima i zbog toga na Olimpiku i ne mogu da očekuju na veće obeštećenje, iako je Kolarov tokom sve tri godine bio jedna od najvažnijih spona u ekipi.

Inter je poslednjih dana želeo i Emersona Palmijerija, ali niko u klubu prosto nije želeo da izađe u susret Čelsijevim zahtevima za isplatu obeštećenja od 25.000.000 evra. Tako je Aleksandar Kolarov ostao apsolutno jedina opcija za Inter i evo - transfer je praktično završen.

Ono što je za Konteov Inter dobro jeste da se fantastično uklapa u sistem sa tri štopera, gde bi on praktično bio levi spoljni, a poslednjih godina se navikao i da bude jedan od centarhalfova u istoj formaciji. Osim toga, Interu će doneti ogromno iskustvo koje je nakupio igrama u Laciju, Romi i ponajviše Mančester Sitiju.

Inter na poziciji levog ofanzivnog beka ima još Ešlija Janga i Kvadva Asamou. Kolarov je odlično pojačanje za Inter!

|

Kompletna ponuda na www.mozzartbet.com

Tagovi:

Favoriti i notifikacije:

Tagovi:

Nastavak na MozzartSport.com...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta MozzartSport.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta MozzartSport.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.