Kolarov o penalu Mitra: Zna on dobro...

Izvor: Mondo, 17.Nov.2018, 18:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov o penalu Mitra: Zna on dobro...

"Od rešene utakmice dolazimo do toga da se branimo...", istakao je kapiteo "orlova" Aleksandar Kolarov posle utakmice i govorio je potom i o penalu svog imenjaka Mitrovića.

Zadovoljstvo, ali ne potpuno.

Srbija je savladala Crnu Goru (2:1) i došla do 11 bodova, nadomak je plasmana u "B" diviziju, međutim domaći navijači nisu bili potpuno mirni u finišu utakmice kada su gosti bili sve bliži i bliži golu Predraga Rajkovića.

Toga je svestan i kapiten >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << Aleksandar Kolarov koji je posle meča govorio za "Sport Klub" i istakao da su neke stvari nedopustive.

"Na kraju od rešene utakmice dolazimo do toga da se branimo", počeo je Kolarov.

"Dobro smo odigrali prvo poluvreme, imali dominaciju u presingu i posedu, a onda smo imali penal koji je Mitar odlučio da šutne tako kako je šutnuo (panenka preko gola prim. aut.). Pričali smo u svlačionici i on zna da to ne treba da radi na 2:0".

Srpski kapiten je dodao i da je na raspolaganju selektoru i za meč protiv Litvanije koji će najverovatnije odlučivati o prvoplasiranom u grupi "D", uz kritike na račun igre u drugom poluvremenu.

"Povlačili smo se nazad, dali im posed, to nije naša igra, mi tako ne znamo da igramo... Pokazali smo da visokim presingom možemo, da je to naša igra!", zaključio je Kolarov.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Kolarov: Mitar zna da ne sme onako da šutira penal na 2:0

Izvor: MozzartSport.com, 17.Nov.2018

Kapiten reprezentacije Srbije Aleksandar Kolarov rekao je posle pobede nad Crnom Gorom da su Orlovi propustili dobru priliku da već u prvom poluvremenu sa još nekoliko golova ranije da reše sve dileme. “Na kraju smo od rešene utakmice dolazimo do toga da moramo da se branimo. Odigrali smo fantastično...

Nastavak na MozzartSport.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.