Kolarov mi je kao brat

Izvor: Vesti-online.com, 12.Feb.2019, 12:43   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kolarov mi je kao brat"

Kapiten Rome Danijele de Rosi poručio je da bi bilo dobro da navijači "vučice" i Aleksandar Kolarov izglade odnose.

Kapiten reprezentacije Srbije je u poslednje dve nedelje, tačnije od utakmice četvrtfinala Kupa Italije sa Fiorentinom (1:7) na meti tifoza.

Kolarov se proteklog vikenda, postigavši treći gol na meču sa Kjevom (3:0), poklonio navijačima, ali taj potez je protumačen različito. Dok je trener Di Frančesko smatrao da je to gest dobre volje, neki >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << navijači su to smatrali provokacijom.

Otuda je rešio da reaguje i De Rosi, u pokušaju da smiri strasti pa je na društvenim mrežama okačio poruku u kojoj je pisalo "brate moj".

Vezista Rome je u obraćanju medijima pred meč Lige šampiona sa Portom na "Olimpiku" još jednom podvukao da odnosi treba da se izglade.

- Biću najsrećniji čovek na svetu kada se trzavice primire. Cenim navijače Rome, koje volim i koji su me uvek štitili, ali i Aleksandra Kolarova koji mi je poput brata. Navijači moraju da mi veruju. Možda nije Rimljanin i ne ljubi naše boje od početka, ali je jedan od najboljih profesionalaca koje znam. Nije od onih koji ljubi grb pa se povlači prvom prilikom pred većim problemima - rekao je De Rosi.

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.