Kolarov: Navijači vređanjem leče frustracije

Izvor: RTS, 15.Okt.2014, 13:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolarov: Navijači vređanjem leče frustracije

Levi bek "orlova" Aleksandar Kolarov nije oduševljen reakcijom javnosti na rezultat i igru reprezentacije Srbije u duelu sa Jermenijom.

Fudbalski reprezentativac Srbije Aleksandar Kolarov rekao je posle remija sa Jermenijom (1:1) da nije zadovoljan podrškom koju nacionalni tim ima kod navijača.

"Tu sam dugo, ali nikada nismo imali maksimalnu podršku. Naš narod kao da želi da se ovako nešto desi kako bi mogao da vređa, da na kompjuteru piše komentare kako bi trebalo >> Pročitaj celu vest na sajtu RTS << ovaj da igra, a ne onaj. Verovatno tako leče neke sopstvene frustracije za kompjuterom. Lično nemam problem s tim, znam ko sam i šta sam", rekao je Kolarov za SOS kanal.

Reprezentacija Srbije u utorak na stadionu Partizana dočekuje Albaniju u nastavku kvalifikacija za Evropsko prvenstvo u Francuskoj 2016. godine.

Nastavak na RTS...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta RTS. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta RTS. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.