Kolaković u Javoru još četiri godine

Izvor: Sportal.rs, 14.Okt.2014, 18:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković u Javoru još četiri godine

Marko Kolaković (21) u Javoru Matis biće do 2018. godine. Mladi fudbaler igra na poziciji štopera.

- Siguran sam da tek dolazi period kada ću moći da pružim maksimum na terenu. Odlično sam se uklopio u ekipu, vredno radimo i očekujemo brz povratak Javora u Superligu. Moja lična i igračka ambicija usmerena je prema višim ciljevima i smatram da ovako dobro organizovan klub, sa stručnim i igračkim kadrom može mnogo da mi pruži. Na meni je da se odužim na najbolji način - >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << rekao je Kolaković koji je ponikao u fudbalskoj  školi kluba iz Ivanjice.

Uprava Javora Matis ne skriva zadovoljstvo što je i ugovorom vezala mladog štopera.

- Nikada ne bismo dopustili da nam ovakav talenat promakne. Odavno je naša skauting služba posmatrala Kolakovića i jednoglasno smo doneli odluku da mu ponudimo ozbiljan prvoligaški ugovor. Verujem da će Kolaković opravdati poverenje i više od toga, a siguran sam da će se ovakvom talentu uskoro otvoriti vrata i evropskih klubova - rekao je član uprave Javor Matisa, Petar Lazović.

Javor je trenutno na trećem mestu Prve lige Srbije sa 19 bodova.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.