Kolaković podneo ostavku

Izvor: Sportal.rs, 15.Sep.2014, 20:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković podneo ostavku

Igor Kolaković više nije prvi trener muške odbojkaške reprezentacije Srbije. Kako je je potvrđeno predsednik Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandar Boričić je prihvatio ponuđenu ostavku.

- Boričić je prihvatio razloge koje je Kolaković naveo i prihvatio ostavku. Tokom sastanka je dogovoreno da Igor Kolaković sa stručnim štabom napravi detaljnu analizu učinka na SP u Poljskoj, kao i da će i ubuduće biti na raspolaganju OSS za sve neophodne informacije. Aleksandar Boričić >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportal.rs << se zahvalio Igoru Kolakoviću na dosadašnjim postignutim rezultatima i izuzetno korektnoj saradnji - navedeno je na sajtu nacionalnog saveza.

Kolaković je prvi trener nacionalnog tima bio od SP 2006. i osvojio je ukupno osam odličija - jednu zlatnu, tri srebrne i četiri bronzane medalje. Sa Srbijom je osvojio bronzanu medalju na SP 2010, srebrnu medalju na SP 2013. za mlađe seniore, dve srebrne (2008. i 2009.) i jednu bronzanu (2010.) medalju u Svetskoj ligi, zlatnu medalju na EP 2011, bronzane medalje na EP 2007. i EP 2013.

(Foto: MN Press)

Nastavak na Sportal.rs...






Povezane vesti

Kolaković podneo ostavku!

Izvor: RTS, 15.Sep.2014

Posle osvajanja devetog mesta na šampionatu sveta u Poljskoj, selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković podneo je predsedniku Odbojkaškog saveza Srbije Aleksandru Boričiću ostavku na tu funkciju...Boričić je prihvatio razloge koje je Kolaković naveo i prihvatio je ostavku, a tokom...

Nastavak na RTS...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportal.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportal.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.