Kolaković: Svi pozvani dolaze

Izvor: B92, 17.Okt.2006, 12:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kolaković: Svi pozvani dolaze



Muška seniorska reprezentacija Srbije i Crne Gore u četvrtak, 19. oktobra počinje pripreme za XVI SP 2006, koje će se odigrati u Japanu od 17. novembra do 3. decembra. Kolaković je izjavio da je razgovarao sa svim igračima sa spiska i da su svi potvtrdili dolazak na pripreme za SP.

Dolazak na pripreme Kolakoviću je potvrdio i Goran Vujević, koji je posle finalnog turnira Svetske lige najavio mogućnost povlačenja iz nacionalnog tima, u zavisnosti od zdravstvenog >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << stanja. Vujević u italijanskoj ligi ove sezone pruža odlične partije, nema problema sa povredama, pa je odlučio da se odazove novom selektoru. Na pripreme dolazi i Vladimir Grbić, posle dvogodišnje pauze u nacionalnom timu.

"Nadam se da ću sa svim igračima dobro sarađivati i da ćemo raditi zajedno kako bismo došli do zajedničkog cilja - a to je borba za najviše domete", istakao je Kolaković.

Na pitanje da li je odlučio o stručnom štabu koji će pratiti "plave" na SP, Kolaković je rekao da će tu odluku doneti do četvrtka, posle još nekih konsultacija. "Plavi" će se okupiti u beogradskom Hotelu "M" u četvrtak u 19.00, a od petka će trenirati.

Kolaković je pozvao 15 igrača. Na spisku su:

TEHNIČARI: Nikola Grbić i Veljko Petrović

LIBERA: Branko Roljić i Marko Samardžić

KOREKTORI: Ivan Miljković i Dejan Bojović

BLOKERI: Andrija Gerić, Dragan Stanković, Novica Bjelica i Marko Podraščanin

PRIMAČI: Goran Vujević, Slobodan Boškan, Vladimir Grbić, Aleksandar Mitrović i Miloš Nikić

"Plavi" će se okupiti u hotelu "M" u četvrtak, 19. oktobra u 19,00 časova, a sa treninzima će početi u petak.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.