Kolaković: Detalji su odlučili pobednika u meču sa Francuskom

Izvor: Beta, 10.Jun.2022, 11:25

Kolaković: Detalji su odlučili pobednika u meču sa Francuskom

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da su detalji odlučili pobednika u meču Lige nacija protiv Francuske, kao i da su igrači uprkos porazu pokazali vrhunski kvalitet."Bio je to paklen meč protiv olimpijskih prvaka. Mislim da smo neke stvari radili bolje nego na treninzima. Detalji su odlučivali, a upravo detalji koje nismo dovoljno radili, kao što je dizanje druge lopte i neke organizacije u kontranapadu. U suštini momci su pokazali vrhunski kvalitet, igrali su na visokom nivou", rekao je Kolaković, preneo je danas Odbojkaški savez Srbije.Odbojkaši Srbije poraženi su prošle noći u Otavi od selekcije Francuske sa 1:3, po setovima 25:21, 22:25, 23:25, 23:25, u meču drugog kola prve sedmice Lige nacija.Srbija je u prvom kolu Lige nacija savladala Bugarsku sa 3:1.Kolaković je dodao da je selekcija bila blizu osvajanja još jednog seta, ali da se sada okreću narednim protivnicima."Pred nama su mnogo realnije utakmice, kao što su utakmice sa Argentinom i Nemačkom, u kojima su oni apsolutni favoriti, ali u kojima želimo da se borimo i da igramo, kao i protiv Bugarske i Francuske", rekao je on."Ono što ovu ekipu krasi i što je stvarno zadovoljstvo biti ovde je ta energija, i tu energiju moramo da ...
Pogledaj vesti o: Odbojka

Nastavak na Beta...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kolaković: Detalji su odlučili pobednika u meču sa Francuskom

Izvor: NoviMagazin.rs, 10.Jun.2022

Selektor muške odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković rekao je da su detalji odlučili pobednika u meču Lige nacija protiv Francuske, kao i da su igrači uprkos porazu pokazali vrhunski kvalitet.

Nastavak na NoviMagazin.rs...

PREZADOVOLJAN IZDANJEM SRBIJE! Kolaković: Važna pobeda, možemo da igramo na visokom nivou

Izvor: Kurir, 10.Jun.2022

Selektor odbojkaške reprezentacije Srbije Igor Kolaković izjavio je danas da je Srbija zabeležila "važnu pobedu" protiv Argentine.

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Beta. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Beta. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.