Koku: Očekujem rat sa Liverpulom

Izvor: B92, 12.Mar.2007, 13:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Koku: "Očekujem rat sa Liverpulom"



Kapiten PSV Ajndhovena Filip Koku izjavio je kako će utakmice četvrtfinala Lige Šampiona protiv Liverpula biti pravi 'rat' i tvrdi kako nijedan od timova nije favorit.

"Očekujem težak meč, manje ili više - pravi rat na terenu", prokomentarisao je Koku četvrtfinalni žreb. "Liverpul je igrao dobro protiv Barselone i znam da su mentalno jaki, ali mi smo takođe pobedili Arsenal i to nam je donelo puno samopouzdanja".

U stvari, PSV je >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << odigrao samo nerešeno na Emirati stadionu i taj rezultat ih je odveo dalje.

"Nije dobro što se revanš igra na Enfildu, ali smo isto tako drugu utakmicu sa Arsenalom igrali u gostima i bili smo uspešni", istakao je Koku.

"Za mene ne postoje favoriti u ovom dvomeču, iako su nas 'Crveni' pobedili u grupnoj fazi takmičenja", dodao je Koku. "Šansa za prolazak u polufinale je ogromna".

Koku je nastavio sa tvrdnjama kako holandski tim ima plan kako da igra protiv šampiona Evrope iz 2005.

"Ključno je da ne primimo gol u Ajndhovenu. To će biti mečevi bez puno golova. Odbrambeni igrači će biti prve zvezde".

"Moraćemo da radimo naporno, ipak ceo tim je ubeđen da ćemo ove sezone biti veliko iznenađenje u Evropi".

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.