Kokorin i Mamaev pušteni na slobodu

Izvor: B92, 17.Sep.2019, 10:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokorin i Mamaev pušteni na slobodu

Ruski fudbaleri Pavel Mamaev i Aleksander Kokorin pušteni su na slobodu posle 11 meseci zatvora zbog fizičkog napada na državnog službenika Denisa Paka.

Zatvor u Aleksejevki, ispred kojeg je bio prisutan veliki broj pripadnika medija, napustio je i Kokorinov brat Kiril nakon što je Okružni sud dao dozvolu za uslovnu slobodu, navodi lokalni Sport Ekspres.

Oni su početkom maja osuđeni jer su pretukli Paka, Kokorin na godinu i po dana, a Mamaev na godinu i pet meseci, >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << pre nego što je Sud 6. septembra podneo zahtev za uslovnu slobodnu.

Oni mogu da nastave fudbalsku karijeru i očekuje se da Kokorin potpiše novi ugovor sa Zenitom iz Sankt Peterburga, dok Mamaeva čeka raskid saradnje sa Krasnodarom, ali je interesovanje za transfer već pokazao trener Krila Sovjetova i bivši Crvene zvezde Miodrag Božović.

Osuđeni su za huliganstvo i nasilje jer su 8. oktobra prošle godine pretukli ruskog političara Paka i njegovog prijatelja Sergeja Gaisina u jednom lokalu u Moskvi.

Nastavak na B92...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.