Kokezi novi mandat

Izvor: Sportske.net, 17.Mar.2019, 11:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokezi novi mandat

Aktuelni predsednik FS Srbije Slaviša Kokeza danas će dobiti podršku i novi mandat da nastavi sa vođenjem srpske kuće fudbala do 2023. godine.

Tri godine nakon što mu je Tomislav Karadžić prepustio fotelju u Fudbalskom savezu Srbije, aktuelni predsednik tog tela Slaviša Kokeza dobiće novi mandat.

Na Skupštini koja će danas od 17 časova biti održana u Staroj Pazovi delegati će zaokružiti proces provere i usaglašavanja mandata sa UEFA.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net <<
Tom prilikom će se glasati za novog (starog) predsednika, pošto je jedini kandidat za mesto prvog čoveka FSS Slaviša Kokeza.

Skupština FS Srbije broji 69 delegata, a predlozi se usvajaju prostom većinom od ukupno prisutnih.

Recimo i to da će Kokeza dobiti mandat da vodi FS Srbije do 2023. godine, a da će primarni ciljevi biti izgradnja Nacionalnog stadiona i plasman "A" selekcije Srbije na Evropsko prvenstvo.
Pogledaj vesti o: Fudbal

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Kokeza na čelu FSS do 2023.

Izvor: Vesti-online.com, 17.Mar.2019

Na vanrednoj skupštini fudbalskog saveza njegovom predsedniku obnovljeno poverenje...U Kući fudbala u Staroj Pazovi je odlučeno da Slaviša Kokeza (41), koji je prvi put izabran za glavnog čoveka nacionalnog saveza 2016, bude predsednik do 2023. On je bio i jedini kandidat na izbornoj skupštini,...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.