Kokeza najavio infrastrukturnu revoluciju u Srbiji!

Izvor: Sportske.net, 18.Feb.2020, 21:42   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza najavio ''infrastrukturnu revoluciju'' u Srbiji!

Deo posla već je urađen, ali ono najvažnije tek sledi.

Prvi čovek Fudbalskog saveza Srbije Slaviša Kokeza prisustvovao je tradicionalnoj manifestaciji ''Dan fudbala'' u Banjaluci.

FSS je ovoga puta dobio najvažniju nagradu za fudbalsko stvaralaštvo i izuzetna dostignuća, za vek postojanja, a nagrađen je i proslavljeni stručnjak Velibor ''Bora'' Milutinović.

Tom prilikom, Kokeza se osvrnuo i na brojne infrastrukturne poslove koji su >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << započeli u Srbiji i koji bi trebalo da budu krunisani i izgradnjom Nacionalnog stadiona.





''Od dana kada sam došao na mesto predsednika Fudbalskog saveza Srbije postavili smo neke prioritete, rezultate koje želimo da ostvarimo.







Plasmanom na Prvenstvo sveta vratili smo se tamo gde srpski fudbal i zaslužuje, a mlada reprezentacija se dva puta plasirala među najbolje selekcije u Evropi. Novi cilj je da posle dve decenije naša 'A' reprezentacija izbori odlazak na Prvenstvo Evrope.







Istakao bih i da smo, prvi put posle nekoliko decenija, uložili ogromna sredstva kako bi sredili terene na stadionima širom Srbije.







Pokrenuli smo pravu infrastrukturnu revoluciju, a u saradnji sa državom i lokalnim samoupravama, uskoro će početi izgradnja nekoliko stadiona, a svoj dom dobiće i reprezentacija izgradnjom Nacionalnog stadiona.







Želim sve da vas još jednom pozdravim i nadam se da ćemo svi zajedno imati priliku da se radujemo plasmanu Srbije na Prvenstvo Evrope'', rekao je, između ostaog, Slaviša Kokeza u obraćanju prisutnima, a prenosi sajt FSS.

Nastavak na Sportske.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

NEZAPAMĆENO: Kokeza najavio INFRASTRUKTURNU REVOLUCIJU u Srbiji!

Izvor: SrbijaDanas.com, 18.Feb.2020

Oglasio se prvi čovek FSS-a...Slaviša Kokeza, predsednik Fudbalskog saveza Srbije, na svečanosti u Banja Luci izjavio je da će srpska kuća fudbala nastaviti da ulaže u fudbalske stadione u našoj zemlji kako bi se infrastruktura podigla na adekvatan nivo...- Od dana kada sam došao na mesto predsednika...

Nastavak na SrbijaDanas.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.