Kokeza: Ne može predsednik Saveza da daje golove

Izvor: Sportske.net, 05.Jun.2016, 11:11   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: ''Ne može predsednik Saveza da daje golove''

Novi predsednik FSS Slaviša Kokeza zadovoljan je prvim rezultatima koje sa ''Orlovima'' postiže novi selektor Slavoljub Muslin.

Dve prijateljske utakmice, dve pobede, a večeras je prilika i za ''het-trik' u Monaku protiv selekcije Rusije.

Svakako, ohrabrenje uoči jesenjih kvalifikacija posle predugog sumornog perioda...

''Nalazimo se praktično na novom početku i dobro je da smo sa dve pobede u pripremnim mečevima vratili na neki način poverenje nacije >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << i dobili podršku od navijača da zajedno tražimo put do Rusije.

Naše velike pobede su i odlično popunjene tribine u Užici i Novom Sadu. Koliko sam bio srećan zbog pobeda, toliko sam bio ponosan zbog aplauza na kraju mečeve'', izjavio je Kokeza za ''Novosti''.

Zbog svega ovoga čestitao je novom selektoru i njegovim izabranicima.

''Predsednik i čelnici Saveza ne igraju fudbal. Ne mogu da istrče na teren i daju gol. Selektor i igrači odgovaraju za ono što se dešava na terenu. I za sada mogu da im čestitam na učinjenom. Na meni i svim ljudima u Savezu je da im omogućimo sve uslove za nesmetan rad koji će na kraju dati rezultat'', naglasio je Kokeza.

Prvi čovek FSS je takođe istakao i da će se užurbano raditi na poboljšanju infrastrukture na našim stadionima, sa akcentom na reflektore i nove ''travnate tepihe''.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.