Kokeza: Janković je trenutno najbolje rešenje

Izvor: Sportski Žurnal, 08.Dec.2012, 18:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeza: Janković je trenutno najbolje rešenje

Aleksandar Janković je ostao šef stručnog štaba, ali je ispalo kako se uopšte nije razmišljalo o promeni na klupi, da li je baš tako?
To je bio dogovor Dragana Džajića i Zorana Stojadinovića, kojem sam prisustvovao. Ideja je gospodina Džajića, to je bio jedini predlog, drugih nije bilo… Kad se sagledala situacija, da zaista Janković nije selektirao ekipu, niti sproveo pripreme, a sa druge strane uzeto u obzir finasijsko stanje, rešenje koje je Džajić ponudio je trenutno najbolje – objasnio je Kokeza.

Nastavak na Sportski Žurnal...






Povezane vesti

Džaja sačuvao Aleksandra Jankovića

Izvor: NaDlanu.com, 08.Dec.2012

Trener Aleksandar Janković će definitivno predvoditi Crvenu zvezdu i tokom drugog dela sezone, odlučila je Radna grupa koja vodi klub.."To je bio dogovor Dragana Džajića i Zorana Stojadinovića, kojem sam prisustvovao. Ideja je gospodina Džajića, to je bio jedini predlog, drugih nije bilo.. Kad...

Nastavak na NaDlanu.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportski Žurnal. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportski Žurnal. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.