Kokeov rođak šalje Marsela u Juve? (video)

Izvor: Sportske.net, 26.Sep.2018, 21:33   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Kokeov rođak šalje Marsela u Juve? (video)

Brazilac je velika želja "Stare dame", a zbog ovog momka se njegov transfer u Torino čini makar malo realnijim.

Juventus je ovog leta angažovao Kristijana Ronalda iz madridskog Reala.

Kada je Portugalac stigao u Torino, povela se priča da bi sa njim put Italije mogao da krene i levi bek Madriđana Marselo.

Brazilac je veliki Ronaldov prijatelj, pa je Juve bio spreman da iskoristi tu činjenicu, ali je na kraju Marselo ostao u španskoj prestonici.

>> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << />Ipak, čini se da "Bjankoneri" neće odustati, u Realu su svesni da Marselovo vreme polako ističe, pa mu već spremaju i zamenu.

Poznato je da je Teo Ernandez poslat na kaljenje u Real Sosijedad, novi trener "Los Blankosa" Julen Lopetegi ima poverenja i u mladog Serhija Reguliona, a u Madridu imaju velika očekivanja i od momka rođenog 1999. godine, pod imenom Fran Garsija.



Ovaj mladi fudbaler je jedan od glavnih igrača kadetske reprezentacije Španije, stigao je u Real iz Bolanosa 2013. godine, osvojio je omladinsku ligu sa svojim vršnjacima iz Reala pod palicom Gutija, a igrao je i polufinale omladinske Lige šampiona.

Ima ugovor sa "kraljevskim" klubom do 2022. godine, a kako je i sam Garsija izjavio, san mu je da zaigra u gradskom derbiju protiv svog rođaka Kokea.

Lopetegi je upoznat sa njegovim kvalitetima, neće se bojati da mu ukaže šansu u prvom timu, pa se čini da je Real spreman za život posle Marsela.

Ostaje da se vidi kada će ovi mladići dobiti priliku, tj. da li će u skorijoj budućnosti Marselo možda napustiti madridski Real i pridružiti se svom velikom prijatelju Kristijanu Ronaldu u Torinu.

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.