Kokain je strašna droga – Dadli spustio Pirsa VIDEO

Izvor: B92, 06.Apr.2019, 16:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kokain je strašna droga" – Dadli "spustio" Pirsa VIDEO

Košarkaš Bruklin Netsa Džared Dadli odgovorio je na izjavu Pola Pirsa, koji je rekao da je imao bolju karijeri od Dvejna Vejda.

Pirs je na ESPN izjavio kako bi imao pet ili šest titula da je imao Šakila O'Nila i Lebrona Džejmsa tokom karijere.

Vejd igra trenutno poslednju sezonu i odlazi kao jedan od najboljih bekova u istoriji najjače lige na svetu. Osvojio je tri titula i još veliki broj individualnih nagrada.

"Dajte mi Šeka! Dajte mi Lebrona! >> Pročitaj celu vest na sajtu B92 << Sedeo bih sa pet ili šest NBA titula", rekao je Pirs.

Dadli, koji je takođe veteran u ligi, na Tviteru je odgovorio nekadašnjem igrači, između ostalog, Bostona: "Kokain je strašna droga! Obojica su imali sjajne karijere, ali je Vejd treći najbolji bek u istoriji lige".

Na ovaj tvit Vejd je napisao: "Rekao si ovo bolje nego što bih ja".

Pirs je u karijeri odigrao 1343 utakmice i prosečno je beležio 19,7 poena, 5,6 skokova i 3,5 asistencija, dok je Vejd zabeležio 1051 utakmicu uz prosek od 22 poena, 4,7 skokova i 5,4 asistencija.

Nastavak na B92...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta B92. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta B92. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.