Kokain-gejt, posrnuo engleski reprezentativac!

Izvor: Sportske.net, 04.Jan.2019, 11:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Kokain-gejt", posrnuo engleski reprezentativac!

Cirkus u restoranu, menadžer prvo mislio da je pijan, ugurali ga u taksi, sutradan svađa u svlačionici. Nije redak slučaj, kako se obično misli...

Doping kontrola u PL je uobičajena stvar, ali ni kokain nije neuobičajena.

"San" donosi priču o neimenovanom fudbaleru Premijer lige koji se obeznanio od kokaina u jednom klubu, nije bila u pitanju žurkam već par pića posle utakmice.

Saigrači su primetili šta je uradio, tačnije zatekli ga u toaletu >> Pročitaj celu vest na sajtu Sportske.net << da izvlači linije, menadžer je bio na piću, ali je on mislio da je pomenuti fudbaler pijan, nakon što je počeo čudno da se ponaša. Obezbeđenje je igrača izbacilo iz objekta, pa ga je trener ugurao u taksi i poslao kući.

Sve ovo tabloid je razotkrio bez imena, ali je dao podatke.

Reč je o klubu koji prolazi kroz loš period, igrač je prethodnog dana bio na doping kontroli posle meča, pa je znao da je bezbedno da uzme kokain, jer do sledeće kontrole neće biti tragova.

Ipak, "svi pričaju o tome", kako kažu mediji, uz napomenu da je sve to izazvalo veliki bes i trenera kada je kasnije saznao da je u pitanju droga, a ne alkohol, ali i da je sve izazvalo veliku svađu u svlačionici.

Federacija će kao i u prethodnim slučajevima, a bilo ih je 13 u poslednjih pet godina, sačuvati ime, mada će to procureti u medije, niko ne sme da objavi bez dokaza jer bi ga čekala ozbiljna kazna posle tužbe.

FA u ovakvim slučajevima ispita čitavu situaciju, a onda sledi rehabilitacija, tačnije klub u tajnosti povuče korake, ako se igrač zaista drogira, odnosno redovno uzima kokain, što obično nije slučaj.

I na kraju, recimo i to da je pomenuti fudbaler engleski reprezentativac, što čitavu priču čini još sočnijom...

Nastavak na Sportske.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Sportske.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Sportske.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.